Taylor Sky Lane

A total redo of the house involved only restyling areas with paint and furnishings, but for other areas a complete gut and redesign. Reworking cabinetry, lighting, trim, surfaces and details created a stylish bath for a busy couple and their children. Our client wanted a display of her favorite purses in the bathroom. Our redesign incorporated a rework of the vanity and addition of a coffee bar to the room.

This before and after shot of the closet shows how we managed to create storage for a couple under the circular stairs. With careful calculations and details of the clients’ clothing, we added approximately 400 linear ft. of storage not including the extra chests for his and her use, and the 5 floors to ceiling shoe storage to the closet.


Click or tap on a photo to view.